Skylark Universe
Welkom op Skylark Universe!
Login of maak een gratis account aan en begeef je in de wereld van fantasie!

Met vriendelijke groet,

Kimberly,
Lotte,
Laura,
Elize,
Melanie & Dagmar


 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Hallo iedereen! Welkom op het nieuwe forum: Skylark Universe © | Je kunt hier een account aanmaken en met verschillende mensen genieten van het roleplayspel! | Vergeet niet om eerst goed de regels door te lezen! |

Deel | 
 

 Het boek der Regels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Clary Fray
District IV Bravery
avatar

Aantal berichten : 27
Populariteit : 11
Leeftijd : 23
Woonplaats : New York

BerichtOnderwerp: Het boek der Regels    zo nov 01, 2015 12:25 pm
Welkom op Skylark Universe.


Algemene  en RPG Regels

* Copyright
Skylark Universe© is gebaseerd op een RPG-forum genaamd Fantasy Kingdom© 2015 - 2015 en met toestemming van het beheer kreeg Skylark Universe© alle rechten van overname. Het is niet toegestaan als lid of bezoeker om ideeën, verhaallijnen of het volledig forum over te nemen en te herwerken tot een eigen RPG-forum. Dit wordt onder plagiaat gerekend en zullen wij genoodzaakt om acties te ondernemen.

* Copyright Toestemming:
Hierbij geef ik, Lotte van den Noort, oprichter en rechtmatig eigenaar van het forum Fatasy Kingdom©, de rechten van het roleplay idee van diversen werelden in één aan de huidig forum opgericht door Kimberly.
Alle rechten voorbehouden.

* Faceclaims
Skylark Universe© is een RPG-forum dat vol loopt met bekende gezichten uit boeken/series of films. Het is dan ook niet toegestaan om een karakter te stelen van iemand anders. Is de user al meer of 3 maanden niet meer actief geweest, mag je de karakter overnemen. Hierkun je vinden welke karakters er al bestaan. Het is ook toegestaan om een zelfgemaakte karakter te gebruiken.

* Respect
RPG’en op SLU begint met respect. Wij vinden respect heel belangrijk en we zorgen er dan ook voor dat iedereen gerespecteerd wordt. Discriminatie, pesterijen, het uitlokken van ruzies of het uitschelden met ziektes of zelfmoorden wordt niet getolereerd. Als hier sprake van is, zullen er een maatregelen worden genomen.  

* +18
Scene’s waar geslachtsgemeenschappen in voorkomen zijn toegestaan, mits ze niet té erotisch zijn uitgeschreven. Er is wel een verbod op seksuele afbeeldingen, video’s of plaatjes.

* Accounts
Men mag maximaal 4 accounts + 1 shapeshifter account aanmaken per persoon. Zorg ervoor dat alle accounts wel even actief blijven.
 
* Shapeshifter Account:
Een shapeshifter account is een account dat door meerdere personen worden gespeeld. Dit wil dan ook zeggen dat jullie onderling (met degene waar je het account me deelt) gegevens moeten uitwisselen zoals het wachtwoord en de naam. Dit is op eigen verantwoordelijkheid en het beheer is niet aansprakelijk als er iets fout gaat.

* Personages:

Een personage mag niet gemaakt worden omwille van een ander personage, met name in de zin van een relatie of 'ship'. Een karakter moet integreren, meedoen, in een verhaallijn en mag niet alleen voor een ship bestaan.
Voorbeeld: Alec Lightwood en Magnus Bane.
- Alec is een bestaand personage en jij wil Magnus aanmaken omdat je de ship Malec wilt. Dit mag NIET.
- Alec is een bestaand personage en jij wil Magnus maken omdat je wil meeschrijven met de TMI verhaallijn als de warlock. De ship met Alec is een bijkomstigheid. Dit mag WEL.
Als moderators er achter komen dat je een personage alleen maar maakt voor een ship, of alleen maar in de ship schrijft en niet meedoet met de verhaallijn, krijg je één waarschuwing om dit te veranderen. Verander je dit gedrag niet, zal je account worden verwijderd.

* Afbeeldingen
De afbeelding, ook wel Avatar genoemd, heeft de grootte van 150 x 200 pixels. Als je in het onderschrift een afbeelding wilt plaatsen is de grootte maximaal 580 x 175 pixels.

* Reclame
Het is enkel toegestaan om reclame te maken in "The Off-Topic". Nergens anders op de forum willen wij reclame zien.

* RPG-berichten
Je post moet Mintens 5 regels bevatten. Is een RPG-bericht minder dan 5 regels dan zien wij dit aan als Spam. Dubbelposten is verboden.

Verhaallijn

Elke karakter komt oorspronkelijk uit een series/boeken of films en draagt ook een verhaallijn met zich mee. Het is niet verplicht om je aan het verhaallijn vast te houden. Je bent vrij in wat je karakter doet. Let wel op: dat de RPG spoilers van oorspronkelijke verhaallijnen uitgelekt kunnen worden.

* Districten
Je wordt in je district opgedeeld zodra je jezelf aanmeldt op het forum. Je hebt geen voorkeur in welke district je belandt, maar je personage zelf wordt ingedeeld naar mate het geëvolueerd is in de boeken, films of series. Bijvoorbeeld: Clary Fray zal worden ingedeeld in Distric IV: Bravery. In dit district wonen namelijk alle jagers.

Overzicht Districten:

Voorlopig bestaan er vijf districten.
District I – Allegiance: Hier wonen alle heksen, magiërs, tovenaars en heksenmeesters.
District II – Wisdom: Hier wonen alle Feeën, Engelen, Goden en Elfen.
District III – Fidus: Hier wonen alle Vampiers, Weerwolven en hybrids.
District IV – Bravery: Hier wonen alle Schaduwjagers, demonenjagers, heksenjagers, ect…
District V – Divergent: Hier wonen alle mensen.
Is je karakter een twijfelgeval dan kan je in overleg gaan met iemand van de moderators.

* Sterfgevallen:
Als je ervoor kiest om je personage te laten sterven, dan blijft je personage in de toekomst toe gewoon dood. Dus denk hier heel goed over na als je beslist om je personages te laten sterven.

* Godmodden:
Het is verboden om te godmodden. Godmodden betekend dat je de handelingen van een ander karakters bespreekbaar maakt, wat eigenlijk niet kan. Het is niet de bedoeling dat je beslissingen neemt voor een ander.

Privé verhaallijnen:
Het is de bedoeling dat je je verhaallijnen in aparte topics gaat doen en dat werkt als  volgt,
Je bedenkt een verhaallijn met een andere speler of je bent er al een begonnen met iemand in een van de hoofdtopics. Vervolgens vraag je in een daarvoor gereserveerd topic een speciaal topic aan voor jou en de personen waarmee je dat doet zodat je daar verder kan gaan en we het forum wat overzichtelijker kunnen houden. 
Je mag een los topic voor je verhaal als je ten eerste met minstens 3 personages bent. 
Als je verhaal klaar is moet je dat even melden zodat we het topic kunnen sluiten, hij blijft wel bewaard omdat het anders natuurlijk zonde is van de leuke verhalen die zijn gecreëerd. 
Natuurlijk kunnen er later nog nieuwe personages bijspringen in het verhaal maar dit moet in overleg met de rest. We behouden de hoofdtopics zoals ‘Club Chimera’ als ontmoetingsplek waar nieuwe verhalen geboren kunnen worden.

Face Claims:
Iedereen wil natuurlijk de perfecte foto voor zijn personage. Maar het wordt verwarrend als jij dezelfde persoon perfect vindt voor jou personage als iemand anders, daarom deze regel.
Er mag niet twee keer dezelfde foto/persoon voor verschillende personages worden gebruikt dus als de foto die jij wilt gebruiken al in gebruik is heb je pech. Maar als de persoon die bekend staat als jou personage in gebruik is dan mag je vragen aan de persoon die deze acteur in gebruik heeft of ze hem af zouden willen staan, MAAR ze zijn hier niet toe verplicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://skylarkuniverse.actieforum.com
 
Het boek der Regels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Skylark Universe :: Algemeen :: Het Wetboek-
Ga naar: